Lelisca Hanımlar merhaba biz 15 haftalık olduk ve şuan karnımın hemen altında özel bölgemin hemen üstünde ki o yer inanılmaz kaşınıyor 🙈 büyüyor muyuz bilemedim ama çatlıyor mu onuda anlamadım gerçi çatlamasına çok takılmıyorum sadece aşırı kaşındığı için neyle önleyebilirim onu bilemiyorum 🤦🏻♀️ Bilginiz varsa yol gösterir misiniz ?
C_E Lelisca çatlamadan önce kuruluktan kaşınır bendede öyle olmuştu mutlaka sürekli nemlemdirki kurumasin 😐
[silindi] Lelisca bende de ayni durum vardi annem asla kasiyip tirnak degdirme dedi, tirnak gezdirdikce catlaklar derinlesirmis. Bilemedim ama mantikli olabilir deriyi iyice acmis oluyoruz elimizle
Lelisca [silindi] bende bu sabah başladı biraz kaşıdım baktım kızarıyor Hindistan yağı vardı onu sürünce yumuşadı sanki o zaman hep nemlendireyim ben 🙈 bacaklarımda kaşınıyor çünkü cildin kurudu demekki tamamen ☺️
[silindi] Lelisca evet evet yaglanip kremlenmeyi sadece gobekte degil gogusler,kollar, gobek, popo,bacaklar dize kadar full yapmak lazim. Hepsi catlayabilir Allah korusun. Nemli tutarsak daha az kasinti olur diye dusunuyorum