Busraa72 ilk gebeliğim de yalancı sancı kasılma bilmem ne nedir hiç bilmezdim 39 haftalık oldum bende tık yok. Doktor diyo halı sil merdiven cık in sancı gelsin ama yok. 4 sene önce kurban bayramının son günü sadece anlık karnıma Bi acı geldi sadece 5 saniye. Tabi eşim ben hemen aha geliyo bilmem ne 39+3 günlük tüm o zaman, gittik hemen doktora giderken benim sancı kesildi mi diyorum boşa gidiyoruz düzenli değil. Anam Bi gittik 2 cm acıklık. Nst ye bağladılar doktor başıma geliyo sancı var sen hissetmiyomusun diyo sancı 110 larda :)) ama bende tık yok. Neyse saatler gecti doktor geldi baktı 6 cm dedi artık suyu patlatalım. Suyumu patlattı ondan sonra ben sancıları hissetmeye başladım. Toplam 12 saat sürdü en başından doğuma kadar ama 8 cm den sonra 5 dk bire iniyor ya o ara uyku geliyo uyuyorum sancı gelince uyanıyorum. Sancı gidiyo tekrar uykuya dalıyorum rabbim öyle yardım etti ki. En son gözümü açtığımda doktor koluma girmiş beni çatala götürüyordu . Bi doğrçdu 2900 anam dedim buna mı bu kadar sancı cekttim ben küçücük fındık bebek :))