Gamzecinar141119 Valla ben 55 le hamile kaldım 49 a düştüm şuan yine 55 kiloyum 27+6 dayım şuan 55 kiloyum hamile kaldığım kiloya yeni geldim Şükür çok zor geçti yine 🙏
Attent mavikelebek_ ee hareket edemeyincede yediklerini kilo yapıyor haliyle ıns sağlıkla alirsin kucağına
threestar Ttugbablgn-77 25. haftamdayım , 7 kilo aldım bana göre biraz fazla gibi geldi ama doktor zayıfsın boyun da uzun kaldırırsın dedi 🧐 Bir de ilk 3 ay 5 kilo vermiştim zaten onu almış oldum aslında, bilemiyorum doğuma kaçla giricem merak konusu🤣
Cns3 Ttugbablgn-77 inanırmısınız 4 aylığız ama hiç kilo almadım aslında yememde çok iyi ama ne bileyim aksine ilk ayımda 65kilo hamile kalmıştım bir ay sonra bi baktım 63 e düşmüşüm şuan4 aylığız ve herhangi bi kilo almak yok🤷🏼♀️ Göbeğim çıktı ve cevremdekı herkes erkek dıyo öyle olur dıyo ama aslında tedirgin olmuyorda değilim
Mine23 Ttugbablgn-77 80 kilo ile başlamıştım şuan 29 haftalık ve 78 kiloyum 🙄kusmanın faydaları mı zararı mı bilemedim
Cns3 Mine23 ya bence bebekler sağlıklıysa takmamalıyız bende çok takılmıştım hiç almıyorum aksine veriyorum diye ama çok şükür bebeğim sağlıklı ya bide şimdi benim gibi birkaç anne daha okudum içim rahatladı 🙏🏻
Ulkucolak Cns3 Çok mide bulantısı oldu biraz buna bağlıyorum şimdi daha iyi midem sanırım kilolar gelir artık 🙈
Mine23 Cns3 tabi canım onların ne kadar kilo aldıgı önemli 😊benim işime yaradı ne yalan söyliyim kilo vermem. Aşırı kilo almaktansa.