Eylul58 aymira_27 Yavaştan ağırlaşıyoruz valla biraz bel ve sırt ağrım oluyor çok şükür halimize 🥰 23+2 yiz bu arada 💙
Selinbam aymira_27 22+2 yarın detaylıya gricem tekrardan o gün sırtı dönüktü bi de önden görmek istedi doktor tabi küçük bey dönerse bakıcaz🤗
mrvears aymira_27 23+0 ara ara karın ağrıları bel ağrıları var bazen sanki çok yemek yemiş şişmiş gibi hissediyorum zor nefes alıyorum
tubiii0106 aymira_27 21+3 um 4 kilo aldim doktor suyumu alt sinirda buldu perinatloga yonlendirdi baska ile gidip ayrintlii ultrason cektircem sali günu insallah dua edin bana
ayshoo 22+3 olduk artık daha ağırlaştık kalkma oturma eskisi gibi değiliz bide yemek sonrası şişkinliklerrr var🙈🙈
cipiti 22+1 günlük 🙏🙏 bu hafta doktorumuz biraz kızdı çok kilo aldığım için 🙁🙁 o yüzden moralim biraz bozuk diyetisyen ile devam edeceğim bebeğimin kilosu boyu haftasıyla uyumlu çok şükür herhanhi bir ağrım şikayetimde olmuyor şuan tek sorunum kilolarim
Fatem cipiti bende suan 23+1im ve ayni sekilde kilomdan yana sıkintıdayim acaba kac kilo aldınız bu dönem icinde ve doktorunuz kızdı öğrenebilir miyim
Dryalp cipiti bende kılolu kaldım hamıle 92kiloydum doktor kilo vermemi soylemıstı daha ortada çocuk yokken sımdı 21haftalıgım 82kilo oldum sağlık için gerekli
C_E aymira_27 bende 23 hafta oldum bugün 2 gün once detayliya girdim çok şükür herşey yolunda allah herkezin bebeğine sağlıklı doğum versin 🤗
eliff26 aymira_27 22+5 iz şuan 2 oğlum var artık yorulmalar başladı akşam yemeğini yiyince pil bitiyor iyice 🥴
aymira_27 eliff26 Benimde 2 tane var cok yoruluyorm ama bu güzel günlerimiz bu bebişte olursa hic enerjimiz kalmaz