gbayindir Kızlar test yaptırmadım ama büyük ihtimalle pozitifim temaslı dıye zaten karantınadayız zaten ılac kullanamayacagım diye bakmadıkca birsey olurmu? Eşim de kullanmadı ama iyi o c vitamini falan hallediyoruz bu arada 35+3 haftalığım
Mernana gbayindir bende iki hafta önce pozitif çıktım canım. Doktorum vermedi kan sulandırıcı hangi durumlarda veriyor bilmiyorum. Bence test vermelisin doğumuna az kalmış çünkü. Ben doktora bile gidemedim negatif çıkana kadar da gidemiycem 🤷🏽♀️
Serifeisitmir gbayindir canım test Yaptır mutlaka benimde 35+5te pozitif çıktı aynı gün başlattı doktorum 2 gündür kullanıyorum
Mernana gbayindir teşekkür ederim canım. Kesinlikle yaptırmalısın benimde 14 günüm bitti yarın test vermeye gidicem doğum için gerekli çünkü negatifi görmek. Zaten özeldeki doktorum da negatif görmeden bakamayacağını söyledi
gbayindir Serifeisitmir geçmiş olsun canım nasıl geçiriyorsun birde doğuma yakın mutlaka sezeryanmı olacaksın
Serifeisitmir gbayindir şükür hafif geçiriyorum canım planlı sezeryanda zaten fakat gün falan almaya gidemedik 10 gün sonra gidip hemen ayın ilk haftasına gün alicaz
gbayindir Mernana anladım canım insallah negatif cıkar 🤲🏻 Ben eşim temaslı bende karantina bile yok kendım icin cıkmadım ama grip nefes darlıgı olunca koku ondan süphelendım dr önemli bisey olmadıkca gelme dedi bir daha yazarım o zaman