Didemhalil evet bende okumustum iste bebegin esi kopa bilir filan diye Allah korusun. Canimkorkma sadece dikkat et zaten bak bunyemiz oyle ki bize cogu seyi isare ediyor mesela gebelikte akintilar hep bildiriş inan ki renk olarak . Mesela sana kucuk bisey anlatayim Rahatlarsin. Ben gebeligimin 5 6 haftalarinda bi dukkana inip donunce ve ya birak cok yuruyunce akintimin rengi degişmişti boyle kahve kopugu renge donmek istiyordu tam oyle degildi ama ben tabi anladim neden boyle diye doktorumu aradim kanmi dedi ? Hayir dedim korkma dedi ama bi ilac yazdi alip icmeye basladim. Sonra 7 haftada sabah doktora gidicez uyanmistim bi lavoboda pecetemde gordumki iğne ucu kadar 2 tane kan rengi bisey var (cok ozur dilerim ama seni rahatlatmak icin anlatiyorum bunlari cumlemin sonunda anlayacaksin) evet 2 tane nokta şeklinde ama baska biri olsa asla dikkat etmezdi . Ben gordum oyy cok korktum tabi esiyorum korkudan bisey oldu diye cunki kayiplarimda var . Allahim hem agliyorum hem dua ediyorum esim yatmisti yerime girip dualarimi okumaya devam etdim doktora gidinceye kadar. Doktora gitdik şimdi ultrasona girdim ama nasil agliyorum doktor zorsakinlestirdi neden agliyorsun diye anlatdim iste boyle boyle korkuyorum filan uzan dddi uzandim bakar bakmaz kalp atislari var korkma dedi ay Allahim bi rahatladim bi agladim tekrar ama sevinçten. Ama o akinti neden olmus biliyormusun Rahim agzina yakin oldugu icin bende kendimi zorlamistim annemler koyden recel filan gondermistiler bende evde onlari yerlestirdim filan cok yordum kendimi hemde doktordan gelince cok yurumustum deme o yuzden cook az bi kopma gibi bisey olmus ama o kadar minik ki yani asla korkma dedi doktor sadece 10 gun yatak dedi igne ilac yazdi inanirmisin 5 gunde iylesti ultrasona gitdim tamamen gcmis dedi. Bunlar 7 haftada basima gelmişti. Yani demem o ki bunye bisey olunca bunu bildiris olarak gebelikte sana haber veriyor gerçekten bi mucize . O yuzden sende beyaz pecete kullan hep ben gunluk ped degil pecete kullaniyorum ve hep takip ediyorum akintimi beyaz sut rengiyse hiic birseyden korkma şukur iyidir bebegin. O yuzden Rahatla. Rabbim sag saglim eline Almayi nasip etsin simdi cok dikkat ediyorum yatinca altima kucuk bi yastik koyuyorum sende oyle yap doktorum soylemisti. Her halde onun fayfasi var o yuzden soyledi bir muddet oyle yat dedi