Seyma_kaya Bebek Kıyafet alışverişi Yaptığınız güvenilir kaliteli site var mı önereceğiniz arkadaşlar alışveriş için dışarı çıkmak istemiyorum koona günü ve kış günü
Buket16 Seyma_kaya instagram sayfasından aldım prenses bebe diye kumaşları çok güzel ve fiyatı da çok uygun tavsiye ederim
[silindi] Seyma_kaya h&m, antebies(lcw uzerinden ve trendyoldan satislari var ve sertifikali organik kumaslari) ve klasik olarak lcw. Butik uretim gibi gorunenler genelde bana pek kaliteli gelmiyor ya da kaliteli gelenlerin fiyati cok yuksek oluyor.
Bebiss Seyma_kaya bebemer bebe var cok uygun ve kumas kaliteside fiyatina gore cok iyi zaten bebekler hemen buyuyo cok ucuk fiyatlarla giysiler almaya gerek yok oraya bak derim🤷♀️
Selin59 Seyma_kaya ben neredeyse tüm kıyafetlerini LCWaikiki ve kotondan aldım kapıda ödeme De var ürünler çok güzel ❤️🙏
MeLy90 Şahsen marka olmayan hiç bir yerden almıyorum ben. Sonra değişim de çoook sorun çıkıyor maalesef. Paranız hiç oluyor. Marka olunca en azından bir muhattap bulunabiliyor.
Selma_123 Jammybaybtr instagram sayfasından bebeğimin bütün kıyafetlerini ordan aldım kumaşları kaliteli güzel çok tarz şeyler var bakın isterseniz
Mahbuss Seyma_kaya minicitystore den alışveriş yaptım canım çok beğendim Resimdekiyle bire bir aynı geldi https://imgyukle.com/i/TgBjVM