Hamile_1anne Eliferbey vallaha gulemiyorsun oksuremiyosun bogazimin gicigini bile yavas yavas temizliyorsun acimasindiye ameliyat yerin ilk saatler cok agriyor ondan sonra kipirdiyinca falan aciyor 😂yani anlatilmaz yasaanir 😳😂😂😂
Tucu3435 Eliferbey adet sancısına da benziyor ve kesik yeri yanıyor ama dayanılmaz değil benim bugün 3.günüm geçti 😊
Ay80 Eliferbey ilk 2 gün çok ağrır doğrulamazsın ağrıdan ayağa kalkacağın zaman direk karşiya bakmanlazım düşmemen için ben çok çektim 1 ay boyunca benim doğumum zor geçri birde benim çektiğimi allah kimseye çektirmesin
Hamile_1anne Eliferbey ben pek adet agrisina benzetemedim kesilen yer sizliyor aciyor anestezinin etkisi gecince ilk baslarda cok dayanilmaz gibi geliyor yani asiri agri yapiyor ama sonra yavas geciyor kipirdiyinca aciyor😂😂😂😱😳
Hamile_1anne Eliferbey agri kesici vallaha ben ciktiktan sonra ameliyatan ilk anestezinin etkisi gecmeye basliyinca aglamistim agri gesici verin diye saatli veriyorlardi yalvardim agri kesici verin diye ay allahim ne manyakmisim 😂😂😂😂
Hamile_1anne Sarisin_annee belden asagisini uyusturdular adini bilmiyorum yalnis degilsem spinal olmali adi ☹
Hamile_1anne Sarisin_annee yani herkesin aci anlayisi farklidir bencede dayaniklilik kisiden kisiye gore degisiyor mesela ben cok nazliyimdir 😂❤
Sarisin_annee Hamile_1anne Benim arkadaş oldu öyle arada ıh mıh ediyordu onun dışında elinde telefon vardı
turansmom1 Eliferbey ilk gün adet agrısının bir tık fazlası sonra azaliyor zaten yerini kesiğin acısina bırakıyor oda sadece 5 6 gün sürüyor sonra dimdik ayaktayım. Bir ay oldu gören normal dogummu diyordu 6. Gün😂