Ayseege6156 ayseeerl13 valla normal 😅 herkes ne yiyorsa onu sabahları tost peynir yumurta yiyorum akşam da et köfte bulgur salata balık tarzı tüketiyorum öyle 🥰
Ayseege6156 Angelkljh maşallah canım olur olur gayet normal sizin de zaten 8 den sonra alıyor alacağı kiloyu 🥰
Ayseege6156 Angelkljh bu kiloya az diyen bile var 🤷🏼♀️ Çok şükür maşallah oluşuma standart canım normal besleniyorum erkek bebek belki ondandır
Gulsm2566 ayseeerl13 maşallah özellikle beslenme yönteminiz var mı yoksa kafaya göre mı biz de bilelim belki faydası olur
Angelkljh Ayseege6156 ahnen erkek bebek kilolu oluyor sağlıklı olsun da bebeklerimiz kiloyu doğunca da aldirirz 🥰
Ayseege6156 Angelkljh aynen öyle hiç önemli değil ben hep diyorum 3-3-500 arası doğsa bile yeter çok şükür
Angelkljh Ayseege6156 benim ilk oğlum 3.600 gram doğmuştu canım doğar erkek çocuğu o kilolarda doğuyor
Ayseege6156 Angelkljh onu bide çıkartması var 😅 benim eşim 5 kilo doğmuş ve normal doğumla kaynanam diyor ölüyordum az daha valla dedim ben 3 kiloyu çıkarabilirsem şükredin 😅😅
Angelkljh Ayseege6156 benim ki sezaryan olunca korkum yok fazla da bence çıkar ya küçücük bişey doğuyor zaten 😄