Ebru2403 Aselinannesiii ben 22 haftamdayım ve daha kadın doğuma bile randevu bulamıyorum 182 arıyorum randevular dolu heryerde
Aselinannesiii Ebru2403 belirli bir haftası var diye biliyorum 24.haftaya kadar sanırım sabah erkenden gidip sıra alabilirsiniz. Bir de 182 yi aramak yerine telefonunuza uygulamayı indirip kendiniz bakarsanız daha rahat bulursunuz
Ebru2403 Aselinannesiii evet şimdi aldım şehir hastanesinde ama ultrason gününü hangi güne verirler bilmiyorum😶 geç olursa sıkıntı oluyormu ki 24. Haftada 25. Haftada fslan
Mekselinda Ben aldım 7 Aralık için. 182 den alamıyorsunuz hastaneye gidip radyoloji sekreterinden alıyorsunuz 22 haftalardan sonra
Ebru2403 Mekselinda ben şimdi kadın doğumdan sıra aldım önce kadın doğum doktoruna gözükmem gerekmiyor mu o yönlendirmiyor mu radyoljiye
Ebru2403 Dilekyc bende 22 haftalık oldum önce kadın doğumdan sıra alıp Sonra o yönlendiriyor dimi teknolojiye
Aselinannesiii Ebru2403 evet o yönlendiriyor detaylı ultrason için gebe polikliniğine gidiyorsun önce doktorun yönlendiriyor gidip randevu alıyorsun sonra
Mekselinda Ebru2403 evet muayene olucaksınız önce sonra radyoloji sekreterine gidip gün alın ben mesela 20. Haftadayım ama 22. Haftada bakıyorlarmış
Ebru2403 Aselinannesiii hmm ben şimdi 22 haftadayım önce kadın doğumdan sıra aldım o yönlendiriyor rsdyolojiye degilmi