Nilsin Merhaba anneler hangi eczanelerden alabiliyoruz bu iğneyi şuan ihtiyacım var hiçbir yerde bulunmuyor malesef
Cskn99 Nilsin istanbulda sıkıntı oluyor malesef hatayda olsaydınız bir çok eczaneden temin edebilirsiniz durumunuzu çok iyi anlıyorum bende kullanıyorum aynı iğneden çok üzüldüm inanın elimde imkan olsa keşke ben yardımcı olurdum
Gzlgzl Nilsin depo ve eczanelerde bitti maalesef bende son 5 tane elimde bitince 5 gün sonra ne yapacagım bilemiyorum çok aradık biz bulamadık
Nilsin Şuan bakıyorum istanbulda çoğu eczane bence depolama yaptığı için vermiyor eşim biryere gitti inşallah bulucak allah yardımcımız olsun bizim gibi gebelerin işi zorlandı malesef.
Melike95 Nilsin İstanbul gaziosmanpaşa da gürcüoğlu eczanesi var bende pazartesi alıcam ecza deposu çok yakın diye hep bulunuyor bide Bağcılar medilife hastanesi karşıdındada bulunuyordu yakınsanız
Fatma12345 Bende bugün hangi eczaneyi aradiysam yok dedi belki 15 eczaneye baktim yoktu en sonunda buldum 3 kutu çok şükür 🙏
Akile3333 Nilsin evet bir çok yerde maalesef bulunmuyor Allah razı olsun eşimden Doğum yapacağım güne kadar ki stoğumu yaptı çok şükür inşallah sizlerde bulursunuz en kısa zamanda🙏