Minik95 5 gun gecikmem var kizlar 1 gun once yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim varmi ?
Astadavistabeybi Minik95 ben 🤷🏻♀️20 gün geçtiği halde etken gebelik testi aldım çıkmadı düzensizdi zaten adetim geç döllenme olmuş kanda çıktı canım
Betulmtn Minik95 gecikmede erken gebelik testi yapılmıyor ama. Normal test alıp yapmalısınız. Belli Bi değerin üzerine çıktıysa gostermiyormus. O yüzden adet öncesi yapiliyor
Gul2808 Minik95 10. Gün gecikmem vardı erken gebelik testi yaptım 2 defa çıkmadı ertesi gün doktora gittim keseyi gordük kalp atışını bile dinledik 6+2 günlük tü betam 6binlerdeydi sen Bi doktora git canm inşallah hamilesindir 🙏
Astadavistabeybi Minik95 kahverengi lekelenmem vardı adet olacağım sanıyordum çünkü arada adet sancısı da vardı ve inanılmaz uyuyordum hep ve sigarayla kahveden tiksinmiştim
Gul2808 Minik95 bnm ikinci hamileliğim öyle olmuştu. Ama maalesef Eylül ayında 12+3 günlükken iğne ile sonlandı 😔 bu ay tekrar bekliyorum bakalım 3gün kaldı adetime 🤷♀️
Astadavistabeybi Minik95 inşallah hamilesindir canım değilsen de mutlaka bir zamanı vardır hep hayırlı zamanı dile 🙏hamileyim ama çok kötü geçiyor kanamalı hep yatarak 1 buçuk ay olacak yataktan kalkamıyorum hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah Allah 🙏
Humeyra35 Ben 2 gun vardi adetime kan testi verdim negatif cikti ama inanamadim. Hissediyordum. Adetimin uzerinde 5 gun gecti yine yaptirdim pozitif cikti. Hormonlar gec salgilanabiliyor bazen Allah gonlune gore versin.