MuhammetBirinci Merhaba doğacak olan oğluşuma Doruk ismini koymak istiyorum ama yanına ikinci bi isim bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz 👶🏻♥
Yoncaeroglu MuhammetBirinci Dorukhan ikinci isim değilde böyle olabilir 😊 bi arkadaşımın bebegimin ismi Dorukhan doruk 😍
merveeed MuhammetBirinci bende aynı böyle post açmıştım doruk isminin yanına ne koyayım diye sadece doruk olacak inş bizim😍
2prensessannesi MuhammetBirinci isimle ilgili degilde muhammet birinci benim abiminde adi soyadi🙂) nerelisinizacaba
Dilekunal MuhammetBirinci Doruk Alp çok güzel 👍 bende düşünüyorum 🤔 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏
2prensessannesi MuhammetBirinci bizde trabzon 🙂 daha oncede birinci soyadina denk geldm ama hep trabzonluydu. Esim de giresunlu arasindayim yani🙂
MuhammetBirinci 2prensessannesi biz giresunluyuz ama eşimin ailesi falan trabzondan gelmelermiş yani dedesi falan belki akrabalardır😂
2prensessannesi MuhammetBirinci birinciler zaten hep trabzon🙂 muhtemelen vakfikebir veya tonya tarafidir🙂)