Bsk-12 Nereden alınır? Kaçıncı ayda alıp giymeye başladınız? Çok para verilir mi ? Alırken neye dikkat edilir? Alıp memnun kaldığınız marka ve model var mı? Taytlarla ilgili aklımda deli sorular tecrübesi olanlar paylaşırsa çok güzel olur 🌸🌸
bus91 Bsk-12 ben yenı aldım lcw den canım normal bedenimi aldım zaten belı esnek ve lastıklı 50 70 arası değişiyor fıyatı
1PrensAnnesi Bsk-12 lcw dan aldım çokta gerek bişey değilmiş bence pantolon daha mantıklı ve rahat zaten hamilelik pantolonu çok esnek oluyo evde de pijama daha iyi bence
Astadavistabeybi Bsk-12 ben kot pantolonlarıma sığmadığımda sanırım 4 ayda lcw ye gittim 2 tane aldım tanesi 30 liradan bir siyah bir lacivert şuan 8.ayımın içindeyim hala giyiyorum sıcak havalarda elbise giyiyordum o şekilde baya kullandım canım
Bsk-12 1PrensAnnesi aslında benim mini bi sürü elbisem var salaş salaş duranlardan yaşadığım şehir de epey soğuk kışın sırf o elbiseleri giyebileyim de yeni ekstra kıyafet almiyim diye istiyorum yoksa herhaldetayt almadan bitirirdim hamileliğimi 😊
Bsk-12 Astadavistabeybi peki aradaki dört ayda çok kilo almadığınız için mi giyebildiniz yoksa zaten çok esnek mi oluyorlar ?
Girlpowerbabe Bsk-12 çok para vermenize gerek yok şurda giyeceğimiz birkaç ay.. lcw den aldım ben 7. Ayıma girerken artık gerek duymaya başlamıştım 33 TL gibi bi fiyatı vardı bence gayet ideal ve çok rahat aslında s beden alacaktım ama son zamanları da düşünüp m beden aldım😊
Bsk-12 Girlpowerbabe ben de bugün lcwde 50 liralık bi tane denedim small du sonra dedim biraz daha bekliyim çok kilo alırsam medium alırım diye ama dayanabildiği yere kadar kendi kıyafetlerimle idare edeyim 😁
Astadavistabeybi Bsk-12 hem esnekler hemde ben başlarda çok kilo almadım 33 haftadayım 8 kilo aldım birde 1 beden büyük almıştım orda deneyerek aldım bol olsa da belinde daraltma düğmesi var başlarda onu daralttım şimdi o açık tam oluyor canım
Bsk-12 Astadavistabeybi iyi o zaman ya 6. Ayıma girdim alacam bi tane son aya kadar götürür inşallah small 😁
haziranin25i Bsk-12 lcw den aldım. İstediğin ayda alabilirsin neticesinde bel kısımları bez üstüne üstlük lastik bölümüde var 🌸🤗
MeliSeliMelih Bsk-12 ben evdeki parlak toparlayıcı taytlarımı terzide hamile taytı gibimyaptırdım çünkü bacaklarımdan kilo almadım 😀 istediğim gibi hamile taytı bulamıyorum çok sıradandı hastanede herkes soruyo nerden aldınız die karnına penye kumaş takıolar terzide ayarlıolar 😀 uzun kapişonlularla giyiyorum çok güzel oluo
ssnnmmm Lcw den aldım 59falandı yanlış hatırlamıyorsam kış olduğu için kalın kumaşlı aldım inceleri daha uygundu ama mevsim geçti artık göbeğim erken çıktığı için 16.haftadan beri kullanıyorum