1Berna_ Haftadan sonra kalmaz dediler hala bir çok besin maddesinden kötü koku alıyor ve çoğu yemekten tiksiniyorum aylardır geçmedi bir türlü😔
Busra-28 1Berna_ 11 haftalığız azaldı ama hala devam 🤮dolabı hala açamıyorum ya yemek yapmayı özledim
Tlyaltnts Arkadaşıma doktoru 14. Haftada pik yapar sonra azalır demişti öyle de oldu yavaş yavaş azaldı birden geçmedi
ZehraM2 1Berna_ 30 haftalık oldum maalesef ki hala çekiyorum soğanlı yemek yapamıyorum odam da yatamıyorum kokuyor ev sürekli temizlik yapıyorum kokusu değişsin diye iki günde bir nevresim çamaşır yıkıyorumTiksinmeler bitmedi🤦♀️🤦♀️ Bitmedi🤦♀️🤦♀️ Bulantı ve arada kusmalarım Hala devam ediyor🤣🤣 binada ki yemek kokuları bile geliyor tiksiniyorum et asla yemiyorum daha bir sürü şey geçecek diye umudum kalmadı doğumdan sonra rahatlayacam inşallah 🙏🙏
Elif3406 1Berna_ kokulu olan her şeyden tiksiniyorum çamaşır temizlik hiç birini yapamaz hala geldim. Yemekler desen öyle. Mutfağa giremiyorum. 12.haftaya girdik bir gün azalıyor tam geçecek sanıyorum ertesi gün yine aynı şeyler evimden tiksindim😔 Allah yardımcımız olsun
ZehraM2 1Berna_ ah ah sorma arkadaşım bazen hafifliyor galiba diyorum hopp aynısı devam günüm günümü tutmuyor çok şükür az kaldı Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🥰
Fatmaada2015 Tam 5 haftada başladı hala geçmedi 14+4 olduk geçmiyor mide bulantısı we tiksinme ama azaldı çok şükür
Elifok Bende 14 üm şu an 12 de baya azaldı şimdi ara ara vuruyo bi iki gün tiskiniyorum kusuyorum sonra geçiyo , tabi tam değil hala kahvaltılık bişiye bakamıyorum bile çay danda çok tiskiniyorum
mucizemm_3 Bende 15 haftalık hamileyim yemeklerden çok lavobo , bulaşık makinesi gibi kokulardan midem çok bulanıyor.
G92 Benimki de geçmişti bulantım, şu an 24 haftalığım tekrar başladı tiksinme- bulantı , iştah hiç yok , kendimi zorlayarak yemek yiyorum..