Deletedmom381 Cml Hoopp bi dur bakalım sen niye maydonoz oluyorsun. Zaten isteyen istediğini koyar ona kimse birşey diyemez birazcık okuduğunu anlama gibi bir kabiliyet olsa insanlarda keşke. Yargı dağıtmıyorum ama kimse bizim sevdiğimiz yıllardır beğendiğimiz isimleri “Arap kökenli” diye ayrıştıramaz tamam mı? Sizin, senin, kimselerin dini düşüncesi beni ilgilendirmez!!!! Ama benim sevdiğim benimsediğim isimleri kimse “Arap kökenli” diye adlandıramaz. Benim düşüncem de sizi SENİİİ ilgilendirmez. Ben böyle düşünüyorum ve aksini söyleyene de lafım balyoz balyoz gelir! Sen çocuğuna istediğin ismi ver sana yada bir başkasına laf söyleyen yok bende söylemem banane yani sizin bebeğinize verdiğiniz isimden. Ama bir başkası da Hatice Fatma Aişe koyabilir ve koyana da “Arap kökenli” deyip aşağılamak bence aşağınında aşağısında bir davranış. Daha doğmamış bebekleri böyle anneler din,dil,ırk ayrımı yaparak masum beyinleri böyle boş düşüncelerle dolduruyor. Yazık yani bende yeni nesil anneyim ama böyle din,dil,ırk ayrımı yapacak kadar örümcek kafalı bir anne olmayacağım kesin elhamdulillah! Sorsanız bir çoğunuz da üni mezunu güya okumuş etmiş insanlarsınız ama sadece okumak yetmiyor hala ayrışma yapabilecek kabiliyette çoğunuz. Ve beni eleştirmeden önce eleştirdiğim arkadaşın yazdığı ırkçı davranışı ya görmeden atladın yada bilerek körü körüne atladın. Eğer İkinci seçenekse yazık size! Bence yarası olan sensin ki başkasına verdiğim cevaba balıklama atladın. Ve sen benim kızıma vereceğim isimi nerden biliyorsun da ordan öyle boş boş konuşuyorsun bide gelmiş bana oradan sen benim dini inancımı nerden biliyorsun da konuşuyorsun diyo. Söyleyene bak!! Söylediğinle çelişme bir başkasına sen nerden biliyorsun demeden önce “BEN NERDEN BİLİYORUM DA SÖYLÜYORUM” demelisin bence. Beni yargılarken kendi kendini düşürdüğünün farkında değilsin sanırım. Sırf yorum yapmak için yapmak işte seninki 😏