Betulll1 ben koymayi dusunmuyorum, zorlama ve anlamsiz geliyor bana da. Anlami su bu diye aciklaniyor ama nasil yani?! oluyorum dinlerken bunca yildir duymamis kimse nereden turedi diye. Bir de o kadar cok ve degisik diyeyim isim biraraya getirilip iki uc isim koyuluyor ki o cocuk buyuyunce yandi yavrum, ne testte, denemede ne okulda zorlanacak. Ben Arapca isim fani hic degilim asiri Turkcu isim de. Genel bir kulturumuz var zaten daha muhafazakar camianin genel ilerledigi isim gruplari, daha sekuler ailelerin tercih ettigi isim gruplari bir de genel gecer herkeste duyabilecegimiz isimler. Yani herkesin kendi tercihi oldugu icin bisey diyemeyecegim,cocuga kendi heveslerini isim, meslek yonlendirmesi, egitim sekliyle zorlama vs yuklemek makul gelmiyor bana hayatinin hicbir doneminde. Duz, bu memlekette bilinen yaygin bi isim koy gec ama iste herkesin farkli farkli hevesleri var. Bisey de diyemiyorum o yuzden. Boyle dusunen birileri varsa bizim de kacisimiz yok, o cocuklarin hepsi ileride okullarda kaynasacak ve iki uc isimli, yorucu isimleri olan cocuklarla hepsi arkadas olacak 🙃 adapte olmaya calisiciiz yapacak bisey yok 😁