Eveeet kızlar sonunda banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak 😍 7 Kasım akşamı 6 bucuk gibi hafiften Bi sancı girmeye başlamıştı güldükçe biraz daha artıyordu nedense 😊 5dkda bir tuvalete çıkıyordum eşim aradı onunla konuşurken çok şiddetli Bi ağrı saplandı ahaa dedim geliyo 😂 Duş aldım uzandım belki dedim geçer yalancı sancıdır sandım ama geçmedi. Aradan 2 saat geçti Doktorumuzu aradık artık hadi çabuk gelin hastaneye dedi hastane çantamızı falan toparladık gittik. Nstye bağladılar sancım çıktı doktorum alttan muayene etti 3 cm açılmam olduğunu söyledi ve yatışım yapıldı çok heyecanlıydım çünkü o psikolojiyle gitmemiştim hiç 😂 Çok rahattım dedim bumuydu yani bu sancı 😂 Artık 3 dkda bir sancı girmeye başlamıştı o rahatlığım gitmişti artık. Gece 12de epidural takıldı yok böyle bir rahatlama hiç bir ağrı sızı hissetmedim Allah onu bulandanda razı olsun 🙏 Ebe sürekli kontrol ediyordu açılmamı aradan 2 saat geçti doktorumu aradı hadi gelin doğurtalım diye epiduralin etkisi geçiyordu sancıyı hissediyordum hemen Bi ağrı kesici daha yaptılar iyi geldi. Doktorum geldi ıkınma hissi geldiğinde ıkın dedi bebek kanala girdiğinde epidural pek fayda etmiyor yani ıkınma hissinizi kaybettirmiyor hafif sancınız oluyor yani. Ikınmaya başladım ebede karnımdan bastırdı o biraz canımı acıttı ama herşeye değdi o acı 02:35de dünyalar güzeli kızımı aldım kucağıma 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Tavsiyelere gelcek olursam depend benimde kurtarıcım oldu bende herkes gibi hastane çantamı doldurmuştum ama gerek yokmuş okadarına😊 Beni en çok zorlayan şey basurüm oldu maalesef kızlar doğururken basürüm vardı çok ıkındığım için ve lavman da yapılmıştı çok şişti üstüne oturamaz hale gelmiştim bide 3 dikişim olmuştu ona rağmen dikiş yerimde ağrı ve yanmam var hala hergün pansuman yapıyoruz.