Öğretmenler de kendince haklı burada korkmakta ama mesela kendimden örnek vereyim 14 haftalık hamileyim özel sektördeyim ve sabah 8.30 akşam 18.30 çalışıyorum. Ne annem ne kayınvalidem yakınımda değil, kaldı ki yakınımda bile olsalar asla bakmalarını istemem, oğlumu 3 yaşında kreşe başlattım sosyal ortamı olsun, yaşıtlarıyla paylaşımı olsun, öğretmenlerden birşeyler öğrensin diye ve çokta faydasını gördüm okula giden bir çocukla evde anane babane bakan çocuk arasında büyük fark oluyo. Şimdi belki diyen olur madem öyle ayrıl işten kendin bak vs. Ama işin ucunda maddi imkanlar olunca maalesef olmuyor. Üstelikte yıllardır verilmiş bir emek var neden haklarımı bırakıp işten ayrılayım. Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun ama anaokulu, kreş öğretmeni bakıcıdır çocuğuma baksın die asla bir düşüncem olmadı aksine de asla haklarını ödeyemem oğluma kattıkları için diye her daim söylerim. Keşke imkanlar daha farklı olsa çalışan annelere kolaylık gelse herkes böyle bir dönemde evinde otursun çocuğu sağlıkla yanında olsun istiyor ama elden birşey gelmiyor maalesef :(