feyza123 Ozteber devamlı urun galiba ben orda olacağını hiç tahmin etmedim 1 kere duydum oda arada bir gelen üründür sandim
YaseminErol feyza123 canım orta boy da işini görebilir. Ben büyük boy aldım ama pişman oldum çok esnek bir şey
YaseminErol feyza123 öyle mi olurmuş bilmem ki. Baya büyük bele kadar çıkan bir şey. Dikişe de zarar verecek gibi değil yumuşacık bir bez. Bence bulamazsan orta boy al
Ddrhsyn feyza123 gratiste satılıyor rosmanlara falan bakabilirsin eski gratis çalışanıyım enson satılıyordu kaldırılmadıysa
Zeyyez Eby canım dogumdan sonra onler kendılerinden takıyorlar normal olursa dogumun bir günde cıkarıyorlar en fazla 5 tane yetet
feyza123 YaseminErol bı paket bulmuştum zaten elimdeki orta boy olmazsa ilk kullanırım hastanede onu öyle olursa sıkarsa büyük boyunu alrim
ZeynepHasan Hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama gaziantep Forum da en alt katında e bebek mağazası vardı ordan temin edebilirsiniz.
feyza123 ZeynepHasan eşim yok şuan işte oraya gidemedim yoksa biliyorum da ebebekde olduğunu 2 yaşında oğlum var 38+2 hamileyim bide ara ara sancim oluyor birine de aldıramadım bakcam artık duruma göre p.tesi doğumum var