Gece sabaha karşı beş buçukta yatağın içinde bı baş dönmesi ve bulantiyla uyandım ama ayağa kalkamıyorum baş dönmesinden , eşimi kaldırdım beni wc ye götür diye gittim bı elimizi yuzumu yıkadım geri geldim yatağa , Allah’ım yine başım dönüyor midem ağzımda geri wc ye gittim çok affedersiniz istifra ettim kanlı gibiydi bu sefer korktum titremeye başladım bişey oldu diye , geri yatağa doğru geldim bu sefer poşet getir diye bağırdım gidicek halim kalmadı hiç wc ye tekrar çıkardım kanlı başladım ağlamaya , doktorumu aradım korkma bı orda acile git hemen dedi alel acele giyindim gittik medipol Hastanesi’ne burda anlattım böyle böyle oldu diye gebeyim de dedim Vertigo krizi gibi dediler ama kadın doğumda görsün diye oraya gönderdiler baktı bebek şükür iyi dedi doktor ama KBB ye git mutlaka dedi o arada kan idrar testi verdim çıkana kdr, KBB doktoru geldi girdim vertigo atagi kusma olur ama kanlı neden oldu acaba dedi , ben bide son kusmami poşete çıkardım diye götürdüm göstermek için baktı bunda bı iş var dedi sana şuan ilaç veremem gebesin diye dedi kendi kadın doğum doktoruna görüş mide kanaması geçirmiş olabilirsin dedi gastroentoroloji bölümüne gitmen gerekibilir dedi kusmani takip et dedi , kendi doktorumla da görüştüm sakin ol panik yapma tahristende olabilir takip et bakalım bı dedi mide kanaması da nasıl olur bilmiyorum hiç , ama baya bildiğini kan kokulu kanlı çıkardım hep kizlar 🥺 fotoğrafta atmayı beceremiyorum buraya son kustugum poşeti atardım affınıza sığınarak ama denedim daha önce yapamadım , dünya dönüyor gözümde şuanda 😞