sryldzzz Selam kızlar 31.haftamız bugun bitti 1830 gram dedi 41 cm de boyu olmuş doktor kilosu bir hafta kadar önde dedi normal mi sizce bu haftalarda sizin bebişlerinez nasıldı
tugbayadas sryldzzz benimde 31. Haftamda 1.850 demişti ileride olduğunu söylemişti gayet iyi demişti düşündürmesin bu durum seni besleniyor demekki☺️🙏🏻
Mervetekmn sryldzzz 32+3 gittigimde benım oğlanın kilosu 1800dü senın kg gayet iyi ondan öyle demıstır
sarisu1 sryldzzz 32.haftamda 1902 kg dı boyu uzun olduğu için iki gün geri çıkıyordu şimdi 34 haftalığız 2400 kg olmuş boyu 48 cm
Busra5168 Bende 33 haftalığım ve 2500 merhaba kilo dedi diyet yapmamı söyledi acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum 🙄
Busra5168 Haticecem neden bana çok dedi ya önde gidiyor 10 gün dedi moralim bozdu çok mu yiyorum acaba diye yemeği kestim şekerim falan düşüyor 60 ile hamile kaldım şuan 76 kiloyum
Derenannecik45 Ooo maşallah kızlar bizde 31 hafta 1.400 😁😁 ama neyse ki ben zaten kilolu olması taraftarı değilim 😏😭 doğuramam zor olur galiba
Haticecem Busra5168 bana da önde gidiyor dedi ama normal bir kaç hafta önde ya da geride olabilir dedi ben 61 ile hamile kaldım 67 kiloyum bilmiyorum gerçekten doktordan doktora fark ediyo demek ki
Merveaydinnil Haticecem 32 haftalik hamilesiniz 6 kilo mu aldiniz sadece masallahh valla size 😊😍 ben 17. Haftamdayim 6 kg almis durumdayim.Spor yapiyor musunuz ?
Haticecem Merveaydinnil yok valla 1 buçuk yaşında kızımda var onun peşinde koşturuyorum spor olarak 😂 öyle yemek kısıtlamasında yapmıyorum herşeyi yiyorum sadece 5 sen sonra yemek yemiyorum Yani normalde de öyleydim hamilelikte de değişmedi bir de çok su içiyorum 2’5 3 lt felan başka birşey yok 🌸
Seval22 Merveaydinnil bende 33.Haftamdayım 6 kilo aldım 55 ile hamile kaldım 61 im şuan 3 hafta öncesine kadar 11 12 bin adım atıyordum şimdi anca 6 7 bin ama aktif olarak çalışıyorum hala 37 de izne çıkıcam belki oda etki etti birde yemek saatlerim ve uyku saatim çok düzenli oda önemli
MERYEMERVAM sryldzzz 23 haftalik gebeyken banada 1 hafta onden gidiyor dedi 700 759 grm dedi suan 25 haftadayim gidince ne diyecek merk ediyorum
Merveaydinnil Seval22 cok hareketliymissiniz ne guzel ben hep evdeyim haftafa 2-3 gun yuruyuse cikabiliyorum.Bundan sonra daha aktif olmaya calisicam.Simdiden 6 kilo aldim doguma kadar iyice sismeyeyim🙈
balyanakoglum sryldzzz neye göre diyor doktorlar anlamadım benim 32+0 1850 gram iken 3 4 gün gerilik var dedi