Selma_123 27+3 haftalık hamileyim 2 gündür bebek hareketlerim azaldı eskisi gibi değil çok az hissediyorum normalmi sizce yaşayan carmı aranızda bi kaç gün daha bekliyip takip etmek istiyorum sonrasında doktora gitmeyi düşünüyorm.
pinar22 Selma_123 canım bende yaşadım bu durum arada hala yaşıyorum doktor normal dedi her hareketi sen hissedemeyebilirain demişti şuan 34 haftalığım daha yeni düzene girdi hareketler gayet sağlıklı bebeğim. Eğer hiç hareket hissetmezsen o zaman acile başvur
Yldz3 Selma_123 o haftalarda benim de öyle olmuştu hatta korkup ağar topar hastaneye gittik ama miniğim gayet sağlıklıydı 😊 korkmana gerek yok canım için rahatlamasını istiyorsan yine de git bir gör gözünle
sryldzzz Selma_123 benimde oldu canım büyüdükçe önceki kadar rahat nxhareket edemiyor şöye bi yat dinle kendini, elinle karnını okşa konuş tepki verecektir bence ☺️
Amine52 haftaya girdim bende dünden beri hareketlerinde bir azalma vardı. Kontrolüm vardı bugün bacaklar aşağıdaydı ondan olabilir dedi doktor
Selma_123 Saolun kızlarrr insan ister istemez tedirgin oluyo benim malesef bi düşüğüm olduktan sonra hamile kaldım hep tetikteyim bian önce zamn geçsin kucağıma alayım istiyorum. sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin bebişlerimiz inşallah