elfaksyy Kizlar sabahlik gerçekten giyiliyormu hastanede alip almamak konusunda kararsız kaldım.Sonrasında zaten giymiyecegim bişey.Sizler giydiniz mi?
Elifaysu elfaksyy covidden dolayı çok çabuk taburcu ediliyorsun bence boşuna alma🤗normal alt üst takım pijama takımı al önü düğmeli hoş güzel bişi
babysevgi elfaksyy kullanılmıyor ben kullanmadm covidden dolayı . Ve bi an önce eve gelmek istiyorsunuz . Süs püs umrunuzda olmuyor
Begm elfaksyy emzire bilecek şekilde fermuarlı eşofman takımı aldım canım sonradan da giye bilmek için bende giyilmiyor sonradan lohusalik sende önden fermuarlı eşofman takımı al bence
aezgi elfaksyy benimde ilk doğumum ziyaretci yok ama fotoğtaf cekinmek icin almak istiyorum bende sabahlıklı takmı😊
elfaksyy Elifaysu bende öyle düşündüm boşuna para vermek istemem tabi ama ne bilim ilk doğum olcak acaba giyinmelimiyim diye de kararsız kalmıştım ☺
ikizannesi2985 elfaksyy ben giydim canım. Doğumdan sonra koridorda 2-3 saatte 1 yürüyorsun. Yürürken üstüme giymiştim hep
Hayalim_s elfaksyy lohusa takımı almadım önden düğmeli pijama takımı aldım yelek ördürdüm 2 tane de sabahliga gerek yok bence