Gozdeeb _Mother_ aminn amin kimseye evlat acisi vermesin saglikli olsunda hayirli evlat olsunda cinsiyetin onemi yok. Yanii dr larda müneccin degil aletle bakip soyluyorlar. Olabilir,oluyorda😊
GmzAykn Benim kızımda başta erkek denmişti daha sonra kız dendi şuan tekrar hamileyim içimden erkek geçiyor ve gönlümden 12 haftada kıza benziyor gibi dedi doktorum bir bekliyoruz bakalım belki bir sürpriz daha olur 😇
mammaaa33 Mbal resmî açamadım ama bana yüz de yüz erke K diye net pipi ultrasonu verdi alışveriş felan yaptım 16. Haftadayım tekrsr resmî yükleme şansınız var mı😀 bakayım bizimki ile aynı mı o kadar net mi
Zynp44 835161 bence ayrıntılıyı bekle emin olmak için 17ye kadar erkek denilip 20de kız olduğunu öğrenen var
Rukiyoloji 835161 2 hafta önce 14. Haftada gittiğimde %90 kız bu artık değişmez dedi. 2. Gebeliğim ve bir kızım var. Dün 16+1 de gittiğimde Ne demiştik dedi. %90 kız dediniz dedim. O %10 luk kısım bizi bulmuş dedi erkek bu kesin dedi 😀 bir şokla çıkıp eve geldik 😀😀
NiceNice 835161 internette bir bayan paylaşmıştı ayrıntılı ultrasona kadar bebeği kız demişler ayrıntılı ultrasona girdiğinde bebeğin erkek olduğu anlaşılmış 😁