835161 Kızlar bugün doktora gittim 15+6 yım cinsiyetine bakmaya çalıştı doktor bir çıkıntı var ama emin olamadim dedi değişebilir de dedi sizde de bu şekilde bir durum yaşayan var mı başta erkek gibi görünüp sonra kıza dönen ya da tam tersi
Aysenur05 835161 12. Haftada erkek dedi doktor 16. Haftada kız dedi 😂 değişebiliyor yani ilerleyen haftalarda bebek daha da büyüyor ozamn net bişey söylerler
Gozdeeb 835161 hahahaha benim oyle oldu. Tam tersi ama. dr um %100 kiz dedi. Detayli ultrason da erkek cikti🤣🤣🤣
Fundakarakaya Bende burda bekliyim 🤭 bana da erkek dedi 13+0 da ama kesin olarak 16 da söylerim bu sadece tahminim dedi
835161 Fundakarakaya bana ikili testte bir pipi görüyorum sanki demişti ama o kordon da olabilir demişti 😂 şimdi bayağı bir çıkıntı var ama başka bir şey de olabilirmis dedi adını unuttum 😅 emin olamadı haftaya netleşir dedi
_Mother_ Aysenur05 benimde aynı senin gibi oldu canım 😂 12 haftalık iken ikili testte erkek dedi dün de kızınız oluyor hayırlı olsun dedi 16. Haftam da her halde bir daha değişmez
Yasemin301 835161 o haftalarda kiz bebeklerde de cikinti oluyor acisi farkli oluyor sadece oyuzden yanilma olabiliyor,
835161 _Mother_ Bana 15+6 dadedi ama yanılma payı düşük olabilir ben de gördüm o çıkıntıyi ama ne çıkıntısı bilemedik 😬
835161 Mervetekmn bana da öyle geliyor aslında 14+6 ama önden gidiyor bir hafta ondan 15+6 yazıyorum fark etmez sanirsam
Yasom Banada 12 haftamda erkek dedi doktorum şimdi 16 hafta oldum haftaya salı randevum var 🤭merakla bekliyorum sonucu 😍☺️
_Mother_ 835161 hmm o zaman inan bilmiyorum bazen yanılma olabiliyor işte benim doktorum da perinatoloji ve ultrason kalitesi de yüksekti yanılacağını düşünmedim hiç
esraca20 Gozdeeb %100 kız demesi ve sonrasında erkek olması çok ilginç. Erkeklerde yanılma payı olur derler kordonla karıştırıyorlar diye söylemleri çok duyuyorum ama kızda yanılmalarını pek duymamıştım. Acaba kızda yanılma neden olur ki 🤔Ben de 14. Haftamda kızım olacağını öğrendim ama sizler böyle deyince tedirgin oldum.
835161 _Mother_ benim ki renkli de verdi bana iyiydi o da ama bilemedim net olamayınca bende şaşırdım 😅 gayette açıktı bacakları çocuğun