ftmaszerdgu Rmysa23 evet kuzum çok şükür doğumun hepsi farklı Allah hayırlısını versin suni denemeden direk sezeryan olduk çok şükür 🙏😍
Rmysa23 ftmaszerdgu yaa ne güzel kavuştun meleğine 🌸🥰 rabbim bizide kavuştursun inşallah sıkıldım artık ha doğdu ha doğucak mı diye düşünmek çok zor 😕
minikmucizem1_ ftmaszerdgu yaaa ne güzel gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah bizde tez zamanda kavuşalım dua et bizede🤗🌸
Ayseguldt ftmaszerdgu gözün aydın canım rabbim sağlıkla mutlulukla büyütlmeyi nasip etsin darısı basıma basımızaa😍
ftmaszerdgu Ayseguldt çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😍
ftmaszerdgu minikmucizem1_ uyuşukluk geçtikçe ağrılar başlıyor hafif karnım ağrıyor dikiş yerleri bebişte 3.600 gram 58 cm doğdu çok şükür 🙏
minikmucizem1_ ftmaszerdgu allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin maşallah bebise içeride baya boyu uzamış 🤭😁
ftmaszerdgu Rmysa23 karnımı açarken doktorlar zorlandı etim sıkı olduğu için onun dışında birşey yok zaten daha ayağada kalkmadım
Rmysa23 ftmaszerdgu Allah yardımcın olsun canım bol su tüket..kuru kayısı, incir ve yulaf ye bunlar sütünü de artırır inşallah
yagmurclk ftmaszerdgu Canım benimde acilmam yoktu bugün muaneyede ve bebek içimde çok kasıldıgi için sezeryana aldı doktor. Şuan oğluşum yanımda uyuyor. Allah yardımcın olsun sağ salim yavruna kavuş sende🙏
ftmaszerdgu yagmurclk bende öğlen saatlerinde doğurdum sezeryanla çok sağol Allah bağışlasın inşallah 🧚♂️😍