Aysetygr Biz 11+5 olduk biranda bütün belirtilerim kesildi bulantı için ilaç kullanıyodum onu bile içmiyorum bir haftadır nerdeyse sizde durumlar nasıl varmı benim gibi biranda belirtileri kaybolan annişlerim 💓🤗
Gzlgzl Aysetygr geçebilir geçti sanırsınız geride gelir benım 13 geri geldi eyvah dedim ama geçti sükür
Eeliff_ Aysetygr yaa benim de 11+3üm belirtilerim bir hafta önce geçti annemler anneannemler hepsi çok kolay geçirmişler hamileliğini ben de sadece 1 ay zor geçti onun dışında şu an bel ağrısı dışında iyiyim şükürler olsun
Meva21 Aysetygr canim 11+3 um bende 10. Haftada kesildi bende ama yine basladi normal ara ara oyle olacak icini ferah tut yeter insallah hicbirsey yoktur😊
Aysetygr Eeliff_ bende aynı şekilde bel ve gaz problemi çekiyorum şuan sadece biran insan korkmuyorda değil belirtiler birden kesilince 🤷♀️
ebrarecem 11+4 2 gündür bulantılarım yok denecek azaldı ciddi bulantım oluyordu. Kızıma hamileyken 5 ay sürmüştü bunda bu kadar erken bitince tuhafıma gtti :)
hazal2131ds Benimde 1 haftadir kesildi 11+2 yim iki gundur yine ayni basladi. Ilac kullanmadim hic oyle buyuk kaldiramayacagim bulantilarim olmadi.
Aysetygr hazal2131ds benim bulantılarım ağır oldu ama ilaç çok fayda etmişti bana ilacı kestim baktım bulantımda yok enerji olarak iyi hissediyorum 1 2 hafta öncesine kadar yataktan çıkamıyodum çok şükür geçti
Eeliff_ Aysetygr dimi ya ben de bel ve gaz salı günü randevum var bakalım siz neredensiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz😊