Pinaryyim tugbacelik ben ikisini de aldım canım ablam pişik olunca sudocremi kullan günlükte bepantholu dedi öyle aldım bnde o şekilde kullanıcam.
Ezgiali tugbacelik instagramda gormustum iceriginde bulunan bir madde kanserojen oldugu icin kesinlikle kullanilmamali diye paylasilmisti sudokrem icin ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum sanirim icerigInde pfa vardi
ilknur53 tugbacelik valla bn sudocremi aldm hastane cantama koydum hatta o kremi yuzume bile kullaniyirum
Esmmaa Tabiki sudocrem. Bepanthol de iyi ama sudocrem daha yoğun olan bir krem. Ayrıca sudocrem sadece pişiğe değil herşeye çok iyi geliyor, çatlama çizilme vs süper bi krem
HazalKele Sudo nun morluk geçirdiğine bile şahidim🙂 her derde deva gibi bişi. Nokta kadar sudo 20 tl .. üzücü miktar ama değer 🙂
HaticeKutlu tugbacelik küçük olan alın büyük için e bebek de indirim bekleyin derim ben 400 gr 39.90 aldım e bebekten ☺
Kivanclimerve Bende tam tersi dusuncedeyim gunluk sudocrem pisik bepanthol 👍benm cocugumun pisigine sudocrem hic fayda etmedi mesela bepanthol merhem gecirdi sadece..cild yapisida onemli demekki
Setenayali Bepanthol Pişik önleyici krem almayı düşünüyorum günlük olarak bunu sürerim Pişik olduğunda da bübchen pişik kremi çok adını duydum onu alıcam
Ahugozlu Bebantol diyordum hep son dk karar dedistirip sudocrem aldim. I kadar Cok seye iyi geldigi yaziyor ki... Bakalim kullanmaya baslayinca gorecegiz. Hepsi burada Dan 40 civari almistik galiba...