DilarAykut Rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda yavrunuza kavuşun inşallah size bi nacizane tavsiyem var beled suresini bol bol kızınızın yanında okuyun dinleyin hatta yazıp yanına koyabiliyorsanız koyun şifa bulur inşallah 🤲🏻🙏🏻
Masalyarim srfmrcslnpknr Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzum üzülme. Allahın izniyle bebegin gün geçtikçe iyileşir. Allah sana bağışlasın. Kalbi neden durdu bi bilgi vermediler mi
neslihann87 srfmrcslnpknr Rabbim mübarek saatlerin ve yerlerin yüzü suyu hürmetine tez zamanda hayırlı acil şifalar versin hiçbir hastalık bırakmasın yavrunuza biran önce kavuşun inşaallah..
OzgeSahin2 srfmrcslnpknr allahim yuzune baksin Yavrunu sana ailesine kavustursun masum melegim :( kimseye de yasatmasin bu duyguyu
Tugce0158 srfmrcslnpknr Rabbim Şafi adıyla adlandırsın inş tez vakitte şifasını versin kurban olduğum size bağışlasın biz aciz kullarına merhamet etsin inş. Rabbim büyüktür onun mucizeleri bitmez inş tez vakitte hayırlı haberler alırsınız çok geçmiş olsun 🤲🏻😔
Aslibh srfmrcslnpknr canim Allahin izniyle bebisin sana kosup gelecek arkadasimdada oylr oldu iyilesti derken sut emerken nefesi gitti 3 kere kalbi durduu Dualarim sizinle
Sanem123 srfmrcslnpknr Allah evladını sana bağışlasın tez vakitte şifa versin inşallah dualarım seninle 🙏
berna_demir srfmrcslnpknr Rabbim güzel meleğinizi size bağışlasın inşallah, elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce dualarımızı eksik etmeyiz, sizde üzmeyin kendinizi olur mu Allah yar ve yardımcınız olsun bu süreçte 🤲🏻❤️
Sermec27 srfmrcslnpknr Allahım bu postu takip ediyordum ben de oğlumu kaybettim çünkü ve bu yazıyı göreceğimi hissettim Allah kahretsin ki hissettim 😔ah güzel annem ah canım annem rabbim sana sabırlar versin 🤲 imtihan kardeşim imtihan sabret ben de 2 meleğimi kaybettim 8 ay önce oğlumu canımı kaybettim imtihan güzel kardeşim ipeğin cennette sefaatcin olacak onlar cennet kapısında bekliyor bizi ah canım kardeşim canım yandı 😔
Totanseyma srfmrcslnpknr Allah sabır versin canım bende bugün evladımı kaybettim dün hareket ediyordu yoğun bakımda ciğerleri ilaçlara yanıt verecek diye beklerken gece kanama yapmış toprağa verdik yavrumu postunu görmüştüm bugün yavrum vefat edince seninkine çok dua etmiştim inşallah sağsalim çıkar hastaneden diye bebeklerimiz şefaatçi olacakmış bize kendimi öyle avutmaya çalışıyorum ama çok zor Rabbim tekrardan sabır versin hiçbir anneye böyle bir acıyı yaşatmasın
Sermec27 Totanseyma rabbim sabr versin bize kardeşim ben de 2 melek annesiyim ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim 8 ay önce de oğlumu doguma 2 hafta kala kaybettim 😔 rabbim cennette kavustursun bizleri inşallah şefaatlerinden mahrum etmesin inşallah 🤲 sabr kardeşim sabr
Klorofil Klorofil son postu yeni gördum dua ederken gordum çok ama çok uzgunum Rabbim sabirlar versin meleginiz size şefaatci insallah 😔
Deryayurt srfmrcslnpknr Rabbim evladını sana bağışlasın canım tez vakitte şifasını versin Allahımmm 🤲🤲🤲