Sarisin_annee Kızlar bugün doktora gittim karın çevresi geriden geliyor dedi 1 hafta geriden geliyormuş apar topar şehir dışına gidiyorum perinatolog bakacak. Bebeğime bir şey olursa ne yaparım :( Nolur dua edin.. Bu durumu yaşayan var mı?
Merveeeeeeeeeeeeeee Sarisin_annee bende şimdi doktor dan çıktım benimde 2 hafta geriden geliyo panik yapılcak bir durum yok.. doktorunuz size ne dedi ki de bu kadar panik yaptınız
Homeless20 Sarisin_annee 2 hafta geriden yada önden gitmesinde bir risk yok canım telaş yapma sakin ol
Hmlayse Sarisin_annee nasıl abartmışsınız gayet normal bir durum 3 haftaya kadar lütfen biraz sakin olun neler var burda dünyam yıkıldı bebeğimi kaybedecek miyim ne demek Allah sağlık versin tüm bebelerimize🤲
Selinnna Sarisin_annee Hayır sakin ol benimkide 2 hafta geriden dediler cok sükür iyiyiz ☺️ Gelişmesi devam ediyorsa sorun olmayacaktır korkma
Cramel Merveeeeeeeeeeeeeee sizin belki genel olaraktır. Arkadaş karın çevresi demiş. Belki organlarla alakalı bir durumdur.
dilara10 @Sarisin_annee canım öncelikle Allah yavrunu sana bağışlasın. Lütfen bu kadar karamsarlığa düşme benimde bebeğimin karın çevresi 1 hafta kadar geride 2 haftaya kadar normal. Korkma Allah’ın izniyle bir sorun yoktur inşallah
ssnnmmm Telaş yapma bir iki hafta önde yada geride olması çok riskli bir durum değil kaçıncı haftadasın bu arada ?
Hmlayse Sarisin_annee saçmalamış öyleyse Kağan Kocatepe’yi izle bak gayet normal bende de öyleydi sonra ileri geçti şimdi yakaladı haftasını
ilgin22 Sarisin_annee ilk kızımda 2 hafta geriydi neden bu kadar telaş yaptırdı ki doktorunuz ? Perinatolog için çokta önemli değil yani onluk bi durum değil 1-2 haftaya düzelir kızım minyon doğmuştu 2800 doğdu birazda bünyesiyle alakalı ama panik yapacak bi durum yok içinizi rahat tutun gittiğiniz doktor da aynısını söyler zaten kilo alımında yavaşlık varsa bol bol kaşar peyniri tüketin kilo aldırıyor bebeklere
2prensesannesi__ Sarisin_annee bnmde neredeyse 4 hafta geride. İçinizi ferah tutun perinatologqda muhakkak gözünün
2prensesannesi__ Sarisin_annee evet katin cevresi 4 haftaya yakın geriligi 2 hafta bas bir haftada fl geriligi var
Sehribann Sarisin_annee benim de bşr hafta geriden geliyor demişti doktorum hamilelğin son haftalarıydı bide. Ama bir problem olmadı. Sorun edilecek bir şey değil demişti. İnşallah sizde de öyle olur, geçmiş olsun çok.
symslmz Haftadayım bebek 30 haftalık karın cevresi olarak. Panik yapmayın haftalarını yakalıyorlar içinizi ferah tutun yiyip içtiklerimize dikkat edin bol süt muz kaşar peyniri yeşil mercimek ve et tüketin