Bir an önce bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum şimdilik normal doğuma uygun görünüyor 36+4 çatı muayenesi olmadım henüz devlet hastanesinde doğurcam kontrollere hep özel hastaneye gittim gecen hafta devlet hastanesinde ki doktorumagittim nstye girdim herşey yolunda dedi 2300 gr olduğunu söyledi sezeryan ve normal doğumdan aynı oranda çekiniyorum ama bebeğim nasıl gelmek isterse öyle akışına bırakıyorum cesaretlendiriyorum kendimi gün içinde evimde hareketliyim yürüyüş de yapıyorum her işimide yapıyorum 73 ile hamile kaldım şuan 87 yim son 1 haftada 2 kg birden aldım doktorum daha fazla alma dedi ama çok çabuk acıkıyorum bebeğimin herşeyi hazır 33. Haftada bitirdim bütün alışveriş ütü çanta hazırlığını annem doğımumda refakatçim olacak mide yanması ve arada diş ağrısı yaşıyorum rahat bir hamilelik geçirdim hamileliğimin 5. Ayından sonrası su gibi aktı geçti ama bu son günler geçmiyor sanki çok sabırsızlanıyorum hep dua ediyorum sağlıkkı ve hayırlı bir ömrümüz olsun diye benim gibi bekleyenleride hep görüyorum burada hepimiz 1 avazda doğuralım inşallah allahım bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguları inşallah 😘 hergün en az 3 saatim bu forumda geçiyor burdan çok şey öğrendim ve biçok korkumu yendim