Mennu Kizlar gece uyuyamiyorum boğaz ağrısından ilacta kullanamıyoruz neler yapılabilir tavsiye verirmisiniz
MesOz Mennu gecmis olsun onceliklen tereyagi-pekmez, bal-karabiber. Ben bogaz agrilarimda kullaniyorum yumusatiyor
Sevmmmm Mennu zencefil çayı birebir 👍 bir tatlı kaşığı bal limon ve biraz zencefil doğra içine küçük küçük sıcak suda demlet ve iç çok iyi geliyor
asiltosumm35 Mennu canim bende oyleyim felaket grip oldum bogazlarim cok zorluyor burnum da bi akiyor bi tikaniyor son haftalarim bide iyice bi nefessiz kalisligim oluyor 🤦🏻♀️ Ama yapcak hicbiesey bulamıyorum. Her bitki cayini icemiyoruz sut kaynatio sicak sicak onu iciyorum ama yok yani 🤦🏻♀️Birde bolca c vitamini yiyorum
Seherkaraca Mennu bal, zencefil, zerdeçal, karabiber. Bunlar az miktarda karıştır yoksa bir çay kaşığı ye uyumadan önce canım, sabah uyandığımda boğazım yumuşamış oluyor
Gzlgzl MesOz bende aynıyım sadece limon bal oda fayda etmıyor bububyapsam zararı olmaz degılmı bana ıhlamur felan yasak dedi drum
MesOz Gzlgzl zarari olacak seyler degil ki bal veya pekmez. Hatta pekmez tereyagini ust solunum rahatsizliklarindaki etkisine internetten de bakabilirsiniz 👍🏼
Mennu asiltosumm35 bende öyle sabahtandir sicak seyler iciyorum ama gece yine tikaniyorm boğaz agrim yine başlıyor. Ben daha 27 ye girdim bu haldeyim siz kaç haftaliksiniz
MesOz Mennu tereyagi pekmez az tereyagini eritip pekmez ilave edip isitiyorsunuz. Bogazi yumusatiyor. Digeri de karabibere bal ekip yiyorsunuz bogazi biraz yakacak kivamda oluyor ama o da etkili oluyor. Umarim size de iyi gelir
Seherkaraca Mennu zaten az miktarda katıyorsun yoksa çok acı olur. Çayını içme mesela ama bu şekilde az miktarda karışım iyi geliyor tabi yenebilir
asiltosumm35 Mennu 34+2deyim canim inan bu haftada yasamak cok daha zor 😢 insallah sende atlatirsin da son haftalarinda tekrar yasamazsin