Aryastark Elifscy aynen kapış kapış gidiyor herhalde yoksa üreticiler bi değişikliğe giderlerdi herhalde 😁 bende lcw den alt üst takım aldım üst düğmeli mis gibi valla 😀
Elifscy Aryastark en güzeli , ben de çok kararsızdım ama benim gibi düşünenlerin olduğunu görünce artık net olarak karar verdim 😍😀
Alinamoms Elifscy lcw bende çok güzel seçenekler gördüm ama işte doğum şekilde önemliymiş sezeryan olursa uzun elbise tarzı normal olursa 2li olarak altlı üstlü pijama daha rahat oluyomuş ya iki şeklini alıcaz yada bilmiyorum kafalar karışık zaten pandemi var herşey yasak İnternete de güvenmiyorum biz bu hazırlıkları nasıl yapıcaz bilmiyorum 😂😂
momteacher Elifscy canım ben suwenden gömlek pijama aldım, lohusa takımları kategorisinde değil ama çok beğendim gayetde lohusalıkta giyilir bi takım, çok beğendim, dantelli falan da değil gayet şık
Elifscy momteacher ben de öyle yapacağım sanırım, kumaşları cok güzel oluyor zaten sonradan da giyilir çok kullanıslı 🥰
Ugurbocegi9876 Elifscy kesinlikle öyle zaten hastanede ne kadar güzel foto çekilebilirki amann evime gelirim toplarlanırım güzel kıyafetlerimle çekilirim yavrımla fotoğrafımı