gunesinannesiii Merhaba hanımlar bugün doktora gittiğimizde pozisyonu pek müsait değildi ama doktor kızınız olacak dedi değişmez değil mi alışveriş yapmak istiyorum 😂 15+1 im bu arada 👼
bebegamin1 gunesinannesiii bence alışveriş yapmak istiyorsanız ortak renkli her iki cinsiyetinde giyebileceği kullanabileceği şeyler alın ne olur ne olmaz belki doktor yanılır
Cereninci _Mother_ aynısı bendede oldu 12 de gittim erkeğe benziyor dedi 13 de yine gittim erkeğe benziyor dedi 16 da gittim kesin kız dedi bacak arasını gösterdi boştu değişmez inşallah yaa
_Mother_ gunesinannesiii ama çok mutlu oldum şimdi benim gibi kıvırcık olacak mı diye bekliyorum kızımı 😂😂😂
gunesinannesiii bebegamin1 kızsa da erkekse de ortak renkler almak istiyorum aslında sırf pembe ya da sırf mavi hiç hoşuma gitmiyor 😂
_Mother_ gunesinannesiii Amin canım inşallah 🤗 önceliğimiz o zaten sağlıklı olsun yeter daha önce kötü tecrübe yaşadığım için bunda doktorun ağzından güzel şeyler duymak çok iyi geliyor
Babyy1S gunesinannesiii doktorunz yanılmıyorsa bacak arasinida gösterdiyse değismez ben garanti olsun diye 3 doktora gittim doktorum tecrubeli olmasina rağmen sizde bi kaç doktora daha gidin derim garanti olsun
1PrensAnnesi gunesinannesiii detaylı ultrason öncesi emin olmayın derim unisex ürünler alabilirsiniz hevesiniz biraz hafifler hem
Kahraman0201 gunesinannesiii Doktorunuzun kesin demesini bekleyin bence bazen değişme veya görememe ihtimali oluyor
Eda_anne gunesinannesiii değişebilir🙄ben 16 haftalıkken kıza benziyor dedi yüksek ihtimal kız dedi hatta ama sonrasında diğer doktorlar hepsi erkek dedi o yüzden çok erken alışveriş yapmamanı tavsiye ederim ayrıntılı ultrason sonrası netleşir accık beklemelisin🥰