ipekipek Merhaba, 32+2 deyim bugün ama 3 haftadır mide bulantılarım var. Özellikle bugünlerde dahada arttı. Gece uyandığımda, gün içinde, sabahları hiç farketmiyor. Sizde de oluyor mu ?
Esra_Omer_21 ipekipek Bende çok sık degil ama ara ara oldu hatta başta olmayan niye sonda olur diye düşündüm.😀
melegegebe ipekipek benim de 27 . Haftadan beri bazen mide bulantim oliyor . Çok sık ve yoğun değil . Hamileligimim başındaki gibi degil . Sabahlari kahvaltı yaptiktan sonra oluyor . İlac ictikten sonra oluyor . Acaaba rahim mideye baski yapiyor bundan sebep mi oluyordur ?
Nesse86 ipekipek Kusma ve yediklerimi kaldiramama bende de var bulantida biraz zaten tüm hamileligimde vardi 5 6 hafta rahat ettik derken gene basladi.Allah kolaylik versin hepimizede.
Snszasla ipekipek 32+1olduk benim de midem bulanıyor özellikle şu bir haftadır neden anlamadım ama bazen hareketleri midem de oluyor baskı yapıyor sanırım o yüzden de olabilir
ipekipek Esra_Omer_21 Benimde başta çok yoğundu ama 25 den sonra kesilmişti şimdi neden oluyor anlamadım :(
ipekipek melegegebe Bende öyle düşünüyorum çünkü 1. trimester da olan bulantılarda sürekli kusuyordum ama bunda sadece midem bulanıyor ama çıkaramıyorum
Esra_Omer_21 ipekipek bebek mideye baskı yaptığı içinde olabilir mi acaba bebek büyüdükçe midenin alanı daralıyo hareket ettikçede bulantı oluyodur bence
Seval22 ipekipek bende 33. Haftamdayım canım 24 haftaya katta zaten full kustum sonra geçmişti şimdi yine başladı sabah kalkar kalkmaz kustum çok işe bile geç kaldım
Srhtzlyh ipekipek 32+1 olduk benimde sabahları oluyor. Başlarda bu kadar olmamisti neden oluyor şaşkınım🤷♀️
Esravebebekleri ipekipek bende de oluyor baştan beri hiç kesilmedi o yüzden. Doktor bebekler mideye baskı yapıyor ondan dedi. Hiç bir ilacın faydası yok