Tugce0158 Kızlar bebeğim tekme attığı zaman çıkacak diye korkuyorum resmen yankı yapıyor oram tuvaletim geliyor aynı durumu yaşayan varmı bi problem olur mu 25+4 oldum. Cumartesi kontrolüm var.
MystryYYy Tugce0158 geceleri sağolsun kzm bazen oyle bir yerlere vuruyor ki bende oyle saniyorum ayakalri assagidadir buyuk ihtmal cnm
Haticeyuce31 Tugce0158 bi sıkıntı olmaz canim merak etme ilerleyen zamanlarda o tekmeler şiddetini arttırıyor ben 1 2 kez oturduğum yerde 1 2 damla sizdirdigimi hatırlıyorum oğlumda valla
Tugce0158 Haticeyuce31 ilerleyen süreçte galiba benimde öyle olucak bu gidişle iyi olsunda başka ne isterim Rabbimden vursun ama kendi iyi olsun 😊
Tugce0158 Attent valla tedirgin olduğum için gece 4 ye uyumuşum ama normalse sıkıntı yok o iyi olsun erken gelmesinde ben acılara ragzıyım 😊
ssnnmmm Geçen gece benimde oldu tam vajinanın oraya tekme attı aman doğuruyorum dedim sonra döndü tekrar yukarılara atıyor
Tugce0158 ssnnmmm ay valla aşagılara inmesin mümkünse yukarda dursun ben sezeryana rağzıyım erken gelmesinde 😊
Haticeyuce31 Tugce0158 amin canım amin bunlar gelip gecisi 8 9 aylik bir süreç onlar iyi olsun biz herseye razıyız rabbimden gelen bas göz üstüne 😊🤲