MihricanA Bana bu gun kan ilaci da ekledi doktorum sirasiyla Devit3 Decavit Efermag 365 Prilam dr 10 mg Ve son olarak da bu gun gyno ferro ekledi doktorum. 32 haftayim bi zarari olmaz degil mi o kadar fazla görünüyor ki gözüme. Arada mide yağmalarımda a rennie duo iciyorum
MavilikH MihricanA Decavit ,efermag ,prilam ne işe yarıyor bu ilaçlar bilemedim ama bence çokta ilaca yönelmemek lazım bende 36+0 mide bulantım ve aşırı derecede mide yanmam olmasına rağmen hiç birşey kullanmıyorum kendiliğinden geçmesini bekliyorum diğer türlüsünü çok sağlıklı bulmuyorum sonuçta hepsi kimyasal
Gayeninannesiyesim MihricanA Hiç ilaç kullanmıyorum valla kan ve balık yağı verdi ama bn içemiyorum o yüzden kullanamiyrum
MihricanA MavilikH Decavit multivitamin digeri de magnezyum kramplarim olduğu icin verdi doktor prilam bulantı icin bitkisel bi ilac
MavilikH Gayeninannesiyesim aynen bende aynı durumdayım birtek mecburi tiroid hapı onun haricinde diğerleri psikolojik mi bilmiyorum ama bulantımı tetikliyor
Hayriye1410 Decavit vitamin takviyesi Feramat kansızlık için Omega 3 hapı Oksapar kan sulandırıcı Magnorm magnezyum saşe kasılmalarım için
biranneden1 Haftadayım devit 3 ve demir için ferrom kullanıyorum. Tiroitin yükselmesine karşı da eutrox kullanıyorum