Cimbomlu merveuygur bende 38+3 deyim. Bebeğimin kafası büyük olduğu için sezeryana yönlendirdi doktorum beni. Sizde BPD ölçüsü kaç?
Kubraa4334 merveuygur bugün daha vakti 1cm açılmam var ama sanci felan yok yani daha var gibi doğuma sankii
Esraetinkaya merveuygur bende 38+2deyim çok nadir sancılarım oluyor geçen haftalarda daha çok sancım varken kesildi resmen sancılar, doğum korkusu mu kesiyor acaba sancıları 😏
zuura Cimbomlu yaa size bir sey sormak istiyorum. bebeginizin 33 haftalikken bpd degerini hatirliyor musunuz? cunku benim bebegimin bpd degeri yuksekmis ve 35 haftalikmis oysaki ben 33+1 deyim.
Bebegim Cimbomlu arkadaşımın bebeğide 3 hafta önden gidiyordu kafası ve büyük olcak dedi doktoru ama bebeği doğdu kafası normaldi ne büyüktü ne küçüktü
Ahmedinannesi Ben de 38+6 yım.🤗gelen giden yok,hiçbir belirti de yok.😅yarın sabah kontrolüm var merakla bekliyorum,3.çatı kontrolüm olucak umarım açıklık vardır bu sefer.😬
Zeynepmom Ahmedinannesi ben çatı muayenesi olmadım acaba benim çatım uygun mu Doğum için çok merak ediyorum size kaçıncı haftada bakıldı
EcemAfacan Benimde hiç belirti Yok sadece barsaklarım bozuk sürekli oda bir belirtiymiş ama anlayamadım
Cimbomlu 33 haftalıkken 89.51mm di. 36 haftalıktı gelişimi. Uzun zamandır 3 hadçfta önden diyordu doktor. Son haftalarda gçdurabilir demişti ama durmadı.
BsraKavazYedek Ben de 38+3 um, kasilmalarim oluyor ara sira ama en kuvvetlisi dun gece oldu acilmam falan da yoktu gecen hafta bu hafta durum ne bilmiyorum ama artik dogurmak istiyorum🙁 heryerim agriyor
Snglbrkecrn Esraetinkaya bende 38+2hic sorma bende geçen 2 hafta once daha sık agrilarim vardi doktorum bebeğin çok gergin heran gelebilir dedi halen gelen giden yok ama çatı muayenesi yapıldı hiç acilmam yok sancı var nstde sanci çıktı bekliyoruz biran önce gelsin istiyom dayanamiyom artık 🙈😓 hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim 🙏
Sedats Esraetinkaya belkide canım. Bende geçen hafta nst 100 çıkıyodu şimdi 10 falan çıkıyo. Seninle aynı haftadayiz
Esraetinkaya Snglbrkecrn inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız ama çatı muayenesi yapılmadı bana bakılması lazımdı sanki açılmam varmı hiç bir fikrim yok 😏😞
Ahmedinannesi YaseminErol evet iki parmağıyla bakıyor çatal üzerine yatırıp,öyle aman aman acımıyor kendinizi rahat bırakırsanız daha kolay oluyor ama acıdan bağırttırmıyor yani dayanılıcak gibi☺Ben bugün 3.çatı kontrolümü oldum hiçbir ağrım sızım yok şuan anlık bi ağrısı oluyor çatı kontrolünün sonrasında birşey hissetmiyorum🤗