Sinemakts Merhaba kızlar Gunduz pek fazla olmayan kasıntım gece resmen uykumdan uyandiriyor vucudumun her yeri kasınıyor gobegim bacaklarim ayak bileklerim kollarım uykuya dalmama engwl oluyor ılık dus alıp zeytinyag surdum gene aynı yasayan var mı?
Ttugbatrn Sinemakts şuan bende aynı durumdayım canım ama benim sadece göğsümün alt tarafı yani karnımın üst tarafı kaşınıyor ve acaip yanma hissi var acılı bi şekilde 😩 neden oluyor bilmiyorum napmam gerekiyor onu da bilmiyorum bir kaç gün sonra doktora gidicem o zaman soracağım
Bircan68 Sinemakts benimde öyleydi gebelik kolestazi olabilir benim karaciğer enzimlerim çok yüksekti belirtisi de böyle gece deli gibi kaşınmak bı doktorunla görüş mutlaka
Masalmom Sinemakts bunu doktoruna muhakkak bildir gebelikte olan bir hastalık bu suan ismi aklıma gelmiyor ama ilk gebeliğimde bana da oldu özel bir laboratuvara yönlendirmişti dr’um beni Ankaraya kan tahlillerim gitmişti eğer o hastalık cıksaydı bebeği acil alacaktı çünkü tehlikeli bir hastalıkmış genelde geceleri ve el ayak bölgelerinde kendini gösteriyormuş internetten bakarsan muhakkak bulursun ismini ben hatırlayamadım ama ciğerden gelen bir rahatsızlıktı
Sinemakts Ttugbatrn Ay cok fenayım ya acıyor artık internette fln okudum karaciger enzimleri safra kesesi fln yazıyor bende doktoruma mesaj atcam bu saatte ayaktayız 😔
Ttugbatrn Sinemakts aynen kuzum benimde acıma hissi var kaç haftalıksın ben 32 oldum bugün. Acaba karnım büyüyor ondan mı oluyor dedim telaş yapıp kötü şeyler getirmek istemedim aklıma 😏
Sinemakts Ttugbatrn bende 33 haftalık oldum 1 haftadır vardı buralar fazlastı karnım birden buyudu onla ilgisi mi var bende bilemedim internete bakıyorum kafama kotu seyler geliyor kasınmak cok kotuymus sudan cıkamıyorum 🤣
Sinemakts Masalmom ay cok korktum simdi ellerim ve ayaklarim gercekten cok kasiniyor butun vucudumda sanki bussuru karında geziyor kasınıyor gibi
Sinemakts Aslibh hic uyutmuyir ya ayagimin altlari ellerim heryerim kasiniyor resmen agliycam halsiz kaldim
Aslibh Sinemakts kuzenim uyiz olmusti bak bi cildiyeye git hamilelikte gecirdi kremlerle sabunlarxla gecti cok zr bilirim
Sinemakts Masalmom sordum safra asitlerine bakilmasi gerek gebelik koleszası olabilir dedi yaptirdim.bugun test 3 4 gune anca cikar dediler bekliyorum iste ama kasinti hala ayni