Ozgglt_ mavikelebek_ söke söke öğreniliyor ya 😂 bende senelerdir tığ almamıştım elime ama iyi geliyor 😂
Elif0316 mavikelebek_ valla delircem Bi hobi edinmek lazım kociş yatmaga gidelim diyo sen gt diyom küsüyo deli dana gbi yatakda dön babam dön bişey bulmak lazım 😭
Ebru_06 mavikelebek_ 38 haftalık hamileyim gözüme bir damla uyku girmiyor hem ağrılarım da var 7 gibi uyuyorum eşimi işe gönderdikten sonra onda da ya kabus görüyorum yada doğum yaptığımı 😃
MihricanA mavikelebek_ Bas asagi döndü benim ona rağmen o baskilari bende hissediyorum benimki de kafa atiyor heralde 😂
Zgeylmaz mavikelebek_ ah hiç sorma aynı dert saat 5 e geliyor ben hala uyuyamıyorum dediğin gibi ağrıdan sızıdan da değil anlamıyorum uyuyamıyorum ve biyerden sonra çok sinir olmaya başlıyorum
Uzm-Nurse Zgeylmaz kaç haftalıksınız sabah saat 5 ve sebepsiz uyuyamıyorum 3 saattir gözlerim açık 36 haftalığız
Elif0316 Zgeylmaz biletleri kafaya çok takıyoruz galiba önce şu beyni boşaltmak lazım galiba birde temiz hava şart bence
Zeynep-aa Vallahi ölcem sinirden uykum var ağrı sızıdan uyuyamıyorum mide yanmasıda bi yandan sürekli geğiriyorum. 😩
Elif0316 mavikelebek_ psikolojik ilaç a grrrr büyük ihtimal o yüzden çare bizde kızlar sanmıyorum var sa Bi ilaç papatya falan için bence
mavikelebek_ Ugurbocegi9876 sadece günde 1 bardak kahve sabah kahvaltıda da 2 bardak çay başka tüketmiyorum aslında
Rabiacengiz mavikelebek_ 33+5 haftalıgım gündüz öglene kadar uyurken gece hiçbir sıkıntı yokken uyuyamıyorum inanılmaz bir şekilde çıldırıcam haftalardır böyle
Elif0316 mavikelebek_ kahve içmemeye çalış canım çay da zaten kafein iyice uyutmaz süt iç ballı yatmadan
Elif0316 mavikelebek_ bende şimdi paylaştım bmde uyuyamıyorum hele bi yatağa grym karın ağrısı gaz idrar bel sırt Allah ne verdiyse bide çok düşünmüyom hormonlar tavan yaptı uyku haram oldu