Hmdsnsy Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim yani son ayıma girdim. Bu ayda bebeğin kilo alımı çok önemli diyolar. Acaba bebegime kilo aldırmak için tüketebileceğim besinler neler bilgi verirmisiniz😊☺️
MinnieMouse Hmdsnsy muz avokado kasar peyniri nesquik.. Bunlar aldiriyo normalde ama benim kiz almamisti 😁
Salser1985 MinnieMouse Bütün kilo yapan besinleri en baştan beri yiyorum ama yine normal kilosunda ne yersen ye istediği kiloda doğuyor bebişler
MinnieMouse Salser1985 aynen oyle oluyo canim 😁 bulantidan hicbi sey yiyemeyen annenin cocugu da 4 kilo dogar falan. Kismet 🤣
Eenn41 Salser1985 genetik diyolar ana rahmine düşünce aslında kilosu beliymiş böyle diyen doktorlarda var kuzum ondandır
Aylinkut Hulyaa46 tombaligi gebelik surecinde yenilmesi yasak olduğunu biliyorum. Cıva oranından dolayı
funda84 Hulyaa46 ton balığı yeme canım.Zaten paket konserveler önerilmiypr artı ton balığında cıva olduğu için doktorumun verdiği yasaklar listesinde
Nuriiiiii Hmdsnsy koronaın zirvesinde bilinmezlşkte doğum ysptım ,korkudan erzak bile almaya cıkamıstık son haftalar sürekli bulgur pilavı yedim kesinlikle bulgur pilavı öneririm çok kilo aldırıyor
Tugcetugce42 Hmdsnsy muz, kuruyemişler ama çiğ kuruyemişler , yumurta , kaşar peyniri , bunlar güzel kilo aldırıyor bence denemelisin canım
Tugcetugce42 Hmdsnsy ton balığını çok tüketme sakın içerisindeki çinko oranı çok yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor doktoruna sor gene de tabi canım ben öyle duymuştum şahsen
pilavustutavuk Tugcetugce42 çinko oranı değilde civa oranı cok yüksek ton balığının. O yüzden dikkatli tüketilmesi gerekiyor. Ve bebeklere çocuklara asla önerilmiyor.
Asyaerciyes Hmdsnsy Hmdsnsy hem bebeğinizin beyin gelişimi hem sağlıklı kilo alması için süt yumurta yoğurt badem ceviz balık et tavuk birde en çok karideste protein var kuru bakliyat nohut ile fasulyeyi karıştırıp pişirin en yüksek protein ve lif kaynağı 🌸