minikkalplim kızlar merhaba ben 30 haftalik gebeyim dogumum normalmi sezeryan mi ne zaman kesinlesir bu durum aksi bir durum olmassa tabi 🙄 sizlerin ne zaman belli oldu acaba? catı muanesi ne zaman yapılıyor?
Bsraskmn minikkalplim doktoruna göre değişir benim doktorum 38 de yaptı çatı muayenesini o zamana kdarda normal diyordu zaten. Sonra beklemeye başladık bugün günüm doldu cumartesi suniyle alıcam dedi böyle yani son dakkaya kadar net belli olmuyor doğum şekli
esloka minikkalplim bende ilk gebelikte doktora sormustum gebelik planlı birşey değildir normal öngörülür son anda bile sezeryan olur dedi ben çatı müsait dediniz dedim oda 10 kere normal doğur 11 de sana normal diyemem dedi
Busraa72 Bana da 38 de muayene edicem dedi. Şu an tam uygulamada 37 haftalık yazıyor ama geçen hafta 37 haftalık hamilesin demişti doktorum o nasıl oluyor o an anlamadım heyecandan da soramadım
SeldaSngl Busraa72 36+1 olduğunda 37 haftalık olarak sayıyorlar. Aslında olması gereken o 36 bitmiş 37 ye girmiş oluyorsunuz
Busraa72 SeldaSngl yani şu an tam 37 haftalık ama doktorum 38 sayacak yarın muayenem var büyük ihtimalle doğum şeklim belli olur değil mi ?
SeldaSngl Busraa72 aynen öyle doktora göre 37 haftanız bitmiş 38 e girmiş sayılıyorsunuz . Doktor dediyse belli olur.