Meltem123 Kızlar yemek yiyorum ac değilim ama yine de biseyler yemek istiyorum.Karnim tok ama illa ağzıma biseyler atmak istiyorum böyle değişik bişey sizde de oluyor mu öyle 🤔
Deletedmom15257 Meltem123 bebek icin yemek istiyorsun 😁bende zorlaaaa yiyorum midem dolu ama yiyorum 😂
Ciara93 Meltem123 ben de öyleyim canım ama üst yorumdaki gibi illa bebek için zorla değil seve seve boğazım için 🙈 yani tutamıyorum kendimi. 29 haftalığım 14 kg aldım. Sonum hayrola 😂
Melikeemre Meltem123. Canim bende oyleyim 30 hafta oldugumdan beri simdi 35 haftaligz hala yiyorumm 😅
Songul88 Meltem123 31 haftalığım bende bu hafta sürekli yemek yeme isteği doğuyor. Gidip gelip dolaba bakıyorum . Sürekli meyve yemek istiyorum bide tatlı . Gün içinde evdede tekim sıkıntıdan sanırım birazda 🙃
Deletedmom15257 Ciara93 valla cnm yeni bulanti gecmis halende sabah var ondan dolayi daha duzene girmedik ama bebegim.icin zorluyorum öğün fazla çıkarıyorum ve 47 kıloyum 17+1 haftalığım halen aynı kiloyum
ErsiNuray Ciara93 yemek istedinde ye ama.bebege yarayacak seyler olsn hamur isi flan deilde süt ceviz fndik fıstık meyve flan ara öğün yap yoksa sende fazla kilo alirsin dogum zor olur canm. Bnm hiç yeme istegim yok acktikca yiyorm ara ogun meyve yiyorm 1 tne muz kesin yiyorm bebege kilo aldryormus oda.
Gulyllu Ciara93 bende aynı senin gibiyim seve seve yiyorum çünkü gerçekten açım 25 hafta 12 kilodayım bende sonumuz hayır olsun 😂
Deletedmom15257 Meltem123 kiz ne korumasii 😁😁😂valla almak için uğraşıyorum ama tikkk yok bünye almıyo
Devraninannesi Demek bünye farkı bar mesela benim hiç yeme hevesim yok bi sabah uyandigim da midem kazinir başka da yok
silla Bu yemenin sonu yokkkk😂 bende sürekli yemek yemek istiyorum masadan kalkiyorum 5 dk sonra ne yesem acaba düşüncesi başlıyor 😕 47 kilo ile hamile kaldım en son 63tum 15 gün önce tartildim kesin bi 66 67 olmuşumdur sonu Hayır olsun gerçekten 🙈😄😆