Edizinannesii tgbktszdmr kendini hiç kasma derinn nefes al aynı gün ağrın olmuyor gerçi bu bünyeden bünyeye de değişiyor ama ertesi gün biraz ağrın olur. Yan etkileri ateş ve şişme oluyor. Şişerse buz koyarsın 3. güne bişeyin kalmaz 🤗
Cagemeg tgbktszdmr 1 ay arayla 2 doz olarak yapıldı. Yapılmasını tavsiye ederim doğum anında kullanılan meteryallerden kapabileceğin enfeksiyonlardan koruması için önemli. 👍🏻🌺
mercimeginanne tgbktszdmr yan etkiler kişiden kişiye değişiyor. Bnde aadece aşı yerinde tatlı tatlı kaşıntı oldu o kadar. Burda yazılanları okuyunca çok korkmuştum biri öldüm öldüm dirildim falan yazmıştı 🙈🙈 eğer ağrı olursa buz ve parol kullanmanı söylüyor ebe o kadar
Yasemin301 tgbktszdmr vurulurken pek acimiyor zaten kil kadar igne 😊 sonrasi icin herkeste farkli oluyor, benim ilkinde baya agri oldu vucut kirginligi oldu 5 gun kolum agridi, ikincisinde hafif bir agri 2 gunde gecti,
Nurcan1 İlk dozu kolumu biraz ağrıtmıştı ama ikinci dozda hiç hissetmedim . Kendini kasmaman önemli , bana vurduktan sonra 1 gün su değdirme ve çok ağırırsa parol içebilirsin demişlerdi 🤷♀️ Ama içecek kadar ağırmadı:)
Elif--96 Ben kendim igneden korkandm bnde cok arastrma yaptm tetanoz atilanlanlar ilgili ama abartilck birsey yok bn igneyi vuruldm geldm evde ogun temizlik bile yaptim ilk gun pek birsy anlamiyorsn 2 gun sadece kiyafetlerimi giyerken biraz kolumu kaldiramiyordm okadr oda sadece asinin oldugu yer aciyordu o sira korkma sakin ol derin nefes al ver tek
Yagmurr34 2 gun once oldum vururken hissetmedim bile ama ciktiktan 10 dk sonra mide bulantisi yasadim benim cok agrim oldu suan hayla agriyo ve ystamiyorum herkes 3 gun gecer diyo ama bakalim