Mom6 Mine32 Ben 2li taramayı devlette yaptırdım cinsiyete bakmadılar genelde erkenden söylemek istemiyorlar zaten devlette orda doktor yüzünden uzaktan kız olabilir demişti ama kendi özel dokturum erkek dedi
Sevgi1995 Mine32 12+4 te söyledi doktorum ama ben ne ikili ne 3lu taramayi yaptırmadım sadece 4lu tarama yaptırdım oda gayet sağlıklı çıktı şuan 25+2 haftaligiz hala erkek diyo 🤗
Mine32 Zuzu3321 tarama testinde fb- hcg kısmındaki deger 50 altında olunca erkek 50 üstünde olunca olunca kız diyorlar nekadar dogruluk payı var boyle bişeyle cinsiyet ögrenen oldumu diye merak ettim canm bende
Mine32 Mom6 bende özelde yaptırdım canm ama raporda fb-hcg testinde 19 cıktı 50 nin altında erkek oluyomus diye internette okumustum dr bugun tahminde bulunda testle nekadar yakınlık payı vardır bende bılmıyorm
Hanife_ikranuR Mine32 bu nerde yaziyo hani bi kağıt veriyolar orda mi yoksa doktorun demesinden mi anladin
Blacdown 2 li testte cinsiyet öğrenemezsin fetal dna yaptırırsan %99 luk doğruluk payıyla öğrenebilirsin
Gzdehnm Bana ikili taramada kız gibi dedi sonra hep öyle kız gibi diyerek gitti. 21. Haftamda kesin kız dedi
MeliSeliMelih MeliSeliMelih hmmm benimde fb- hcg kısmında 15 yazıo değer bakalım haftaya 16 hafta oluyoruz cinsiyeti öğrenicez ne dicek doktor