SevinAydemirErgen Merhaba kızlarrr , ben 2 aylık hamileyim ve 1 ay sınrasına erken rezervasyon ile tatil ayarlamıştık.Bebil bize süpriz oldu anlayacağınız 😍👼🏻 Denize girmemde risk olur mu .Bu tarz tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Elifrana SevinAydemirErgen yüzmek sağlıklı ama enfeksiyon riski falan varsa doktor dikkatli olmamızı öneriyor. Doktorunuza sormadan hareket etmeyin derim
Aliasaff SevinAydemirErgen havuzdan bişey olmaz ama denizden enfeksiyon kaparsın doktorun söylemedi mi canm
Bernaaa Havuza girme caNım denizde sıkıntı olmaz..hatta yüzmek çok iyi gelecek..hareketlerine dikkat et genede,seni takip eden doktoruna da danış istersen..ben şuan 32 deyim doktorum izin verdiği için giriyorum mesela☺
Esa Bende 1 aylıkken ve 2 aylıkken girmiştim yüzmek faydalı bi sıkıntı yaşamadım zararida yok diye biliyorum bende o zaman doktoruma sormuştum girebilirsin demişti. Tadını çıkar canım iyi tatiller 😊
2prensessannesi Aliasaff havuzdaki su kendini yenilemiyor ki canim ayni anda senle girenlerin butun enfeksiyonu bulasabilir ama deniz surekli kendini yeniliyor. Ayrica havuzlar hergun temizlenmiyor malesef