bus91 bebegamin1 Kahramanmaraş canım. Bızde detaylı ultrason parasıda 250 300 arası bende burdaki fiyatları görunce şükrediyorum 🙂
Gulbahar3535 Minikbiranneee özel bi muayene ama çok detaylı baktı ve 1 saat kadar sürdü. Tüm organlarına baktı.
Attent Gulbahar3535 yani ne bilim bende özele gidiyorum gerçi maddi durum varsa ne 500 ne bin koyar insana
Gulbahar3535 Minikbiranneee medicalparka gidiyorm ama sağlık sigortam olduğu için hiç bir teste para ödemedim sadece detaylı ultrasonun önemli olduğunu düşündük o yüzden.
Aslihanilhan Blacdown aaa bende daha geçen hafta yaptırdım muayene ücreti 165 verdim. Hastası olduğum için 160 lira test ücreti aldılar . Yoksa 280 lira dediler. Siz iyi yaptırmıssınız
_Mother_ bebegamin1 207₺ muayene ücreti 183₺ de ikili tarama testi ücreti ödedim toplamda 390₺ verdim 5 hafta sonra detaylıya gidecem onun da ücreti 540₺ imiş
Gulbahar3535 Attent maddi durumla alakalı değil söz konusu bebeğim. Para bu zamanda kolay kazanılmıyo hem çalışıyorum hem de hamileyim haliyle zor yani :)
Halime_Ciner01 bebegamin1 adana sezar hastanesi muayene ücreti 120tl verdim +150 detaylı ultrason için verdim ikili test içinde 50tl verdim