26_26_26ggg Geçen hafta çatı muaynesinde çok sıktım kastım kendimi hem canım da yandı o yüzden doktor anlamadı haftaya birdaha yapıcam rahat gel dedi yarın tekrar olucam kızlar yine kendimi kasmaktan korkuyorum ne yapmalıyım önerileriniz varmı🙈😁
Edizinannesii 26_26_26ggg doktoruna bağlı bence canım çarşamba günü de ben oldum ama inanılmaz bi stresle girdim muayeneye doktorum saolsun çok iyi ve sakin yaklaştı sakinleştirdi beni. O masaya yatmam la kalkmam bir oldu 10 saniye anca sürdü kalktığım da bumuydu hocam dedim ve güldük😬 demem o ki doktorunda bitiyor bence iş. Ama sana ufak bi tavsiye zaten o 2 parmağını sokarken haber veriyor derin nefes al sen verinceye kadar nefesi olay bitiyor 🤗 ne ağrım ne kanamam da olmadı sonrasında çok şükür 🤲
26_26_26ggg Edizinannesii ya canım İnan doktorum çok iyi aslında bir kere alttan muayene etti hani o zaman dedim kendi kendime eli çok hafif hiç hissetmedim ama bunda direk el devreye girince sanırım biraz çekindim kendimi kastım o yüzden ama kendime güveniyorum inş derin nefesle bitiricem bu işi 😁 o değil doğuracam nerdeyse ama belli değil normalmi sezeryan çatım müsaitmi değilmi yarın inş anlar ya
Edizinannesii 26_26_26ggg inşallah gönlünde normal varsa çatında müsaittir. O masaya öyle beya böyle yatıyoruz maalesef 😬 ama sen evladını sağ salim kucağına alacağın zamanları dusunerek yat belki oda sana motivasyon olur 🥰
Piremses Benim çatı muayenemde dr elini sokmadı bi cihaz soktu içeriye onu ittirdi sonra geri çıkardı. Ne farkı oluyor acaba