[silindi] Merhabalar, bende progesteron düşüklüğü vardı femara kullandım geçen gün kan verdim 13.6 çıktı gebelik varmıdır? Bu durumda olup gebelik haberi alan oldumu
Purpura26 [silindi] 13.5 pozitif bir sonuç adetinize kaç gün var? Kullandığınız şeylerle ilgili bir bilgim yok ama normalde hamilesiniz demek
Purpura26 Purpura26 2 gün arayla kan verip artışına bakmak lazım ben öğrendiğim de adetime 5 gün vardı ve değerim 17ydi
mbt34 Progesteron ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılır, yumurtanız çatlamış. Daha yüksek değerlerde gebelik durumu olabilirmiş ama kesin bir kriter değil.
[silindi] Purpura26 peki şöyle bir durum oldumu bi kere verdim 8.5 çıktı birdaha verdim 13.6 çıktı 2 gün arayla
Purpura26 [silindi] Benim değerlerim şu şekildeydi= 1.17 2.53 3.168 ortalama 2.5 3 katı arttı. Senin artışın %100 bir artış değil %60larda bir artış olmuş ama bu da kabul edilebilir bir artış tekrar kan verip o artışa da bakmak lazım
mbt34 Progesterona genelde 21. gün bakılıyor. Tekrar verilecek bir durum yok. Hamilelik için verilen beta hcg ye 2 gün arayla bakılıyor karışıklık olmasın :)
mbt34 [silindi] ben de o yüzden tekrar sordum yanlış bir şey söylememek için :) adetinizi bekleyin o halde inşallah alırsınız güzel haberler.